2014. szeptember 17., szerda

Kihagyhatatlan ajánlatÖrömmel értesítjük olvasóinkat, hogy kiadónk gondozásában magyar fordításban is megjelent Theodor F. Trickster parapszichológus, csodatevő guru, jós, halottlátó, mágus, természetgyógyász, távol és rövidlátó, valamint ügyeskezű vízvezetékszerelő könyve: a

„Hogyan legyünk szerencsések és gazdagok, valamint hogyan tegyük szerencsétlenné és nyomorulttá ellenségeinket” című a világ számos országában elsöprő sikert arató könyve.

Tudjuk, hogy jelenleg rengeteg hasonló témájú kiadvány jelenik meg a könyvpiacon, melyek természetesen mind szemérmetlen és gátlástalan szélhámosok munkái, akik csak pénzt akarnak kicsalni hiszékeny áldozataikból.

Kiadónk azonban garantálja, hogy a könyv megvásárlásával olvasóink valóban megváltoztathatják az életüket. A kételkedők meggyőzése miatt leírunk néhány esetet T. F. Trickster életéből. (Az esteket fényképes bizonyítékokkal is alátámasztjuk.)

Mr. Trickster az oregoni Portland-ben lakó R. Wilkinsonnal való első találkozásakor megállapította, hogy Wilkinsonnak felesége és 3 lánya van. Mr. Wilkinson tejesen ledöbbent az ámulattól, mivel ez valóban így is volt. A mágus képességeiből semmit sem von le az a tény, hogy Trickster látogatásakor az egész család otthon tartózkodott. A mellékelt képen a boldog Wilkinson család látható.H. S. Graber évek óta súlyos ízületi problémákkal küszködött. A lakását a képen látható módon csak segítséggel tudta elhagyni. Mr. Trickster akaraterejének összpontosításával teljesen meggyógyította Mr. Grabert, aki teljesen visszanyerte vitalitását. A csodatétel bizonyítékaként mellékeljük az említett úr fényképét 3 hónappal mozgásképességének visszanyerése után, a férfi a 481-es rajtszámot viseli. A csodás cselekedet során egy kis hiba történt, ugyanis Mr. Trickster az összpontosítás során eltüsszentette magát, ezzel Mr. Graber bőrszínét is megváltoztatta. A gyógyító megígérte, hogy újabb tüsszentéssel visszahozza az eredeti színt. Mr. Graber pár pillanatra elnézést kért, kiment a férfimosdóba, majd közölte, hogy ne fáradjon valószínűleg ő de leginkább Mrs. Graber teljesen elégedett lesz a változással. Mr. Trickster így jött rá újabb csodás képességére.

Ez utóbbi a későbbieken kellemetlenséget is okozott Mr. Trickster -nek, aki az Amerikai Fehér Fajvédő Liga jámbor, de lelkes tagja volt. Az egyik közgyűlésen erős megfázás gyötörte, ami nem akadályozta meg abban, hogy teljes erővel az elnöki megnyitó beszédre koncentráljon. Állandó tüsszögése azonban összezavarta a liga tagságát, így haladéktalanul kizárták. Bizonyítékként bemutatjuk a liga elnökét a tüsszentés után. Az ökölbe szorított kezű őszes férfiúról van szó.


2006 novemberében meghalt Mr. Trickster egyik távoli rokona. Másfél héttel az eset után a gyászoló családtagok legnagyobb megdöbbenésére, Trickster közölte, hogy látja a halottat. Ebből a képességéből egy szemernyit sem von le az a tény, hogy mindez a nyitott koporsós gyászszertartáson történt, a hátul álló tanúk szerint ugyanis ők semmit sem láttak. (A mellékelt képet csak halottlátók láthatják.)

2011-ben a jós előre megérzett és megakadályozott egy cápatámadást. Mr. Trickster éppen Miamiban sétálgatott a tengerparton, amikor megpillantotta a vízben játszadozó öt éves Caroline McKenzie-t. A rettenthetetlen férfi a veszéllyel mit sem törődve a több mint 40 cm-es vízbe vetette magát és élete kockáztatásával kimentette a kislányt. Mr. Trickster állítása szerint sajnos a gonosz szándékú cápát csak ő láthatta, így sajnos a megdöbbent szülők túlságosan hevesen reagáltak. Az anya hisztérikus zokogásba tört ki, az apa felpofozta majd kb. 4 mérföldön át üldözte a bátor hőst. Kérésünkre Mr. Trickster egy rajzot is készített a gonosz állatról, melyet mellékelünk.Reméljük ezek a cáfolhatatlan bizonyítékok a kétkedőket is meggyőzik Mr. Trickster csodálatos képességeiről.

A kötetért csak jelképes árat kérünk. A könyv ára darabonként 14.600 Ft + postaköltég. Amennyiben Ön két kötetet rendel kedvezményes áron 29.200-ért kaphatja meg a szerző művének 2 példányát.

Várjuk szíves megrendelésüket, amit a Hoax Ltd., Denarau Island North, P.O. Box 9081 Nadi, Fiji címre küldjenek el számunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése