2014. október 17., péntek

Mese átalakító Kft.


Kedves kisgyermekes szülők! Örömmel értesítjük Önöket, hogy elindítottuk mese átalakító szolgáltatásunkat.

Önök is minden bizonnyal a szülők azon népes táborához tartoznak, akik gyermeküket első hevületükben rászoktatták az elalvás előtti rendszeres meséléshez. Csemetéjük tekintet nélkül az Önök fizikai és szellemi állapotára elvárja, hogy a napi meséjét minden körülmények között megkapja.

Egyes mesék erőszakos jeleneteket tartalmaznak, ilyenek például: kegyetlen módon elkövetett gyilkosságok, mérgezések, szív kivágása, öregasszonyok élve elégetése, sarok levágása fájdalomcsillapítás nélkül, sárkányok pusztítása, farkasok kibelezése, majd vízbe fojtása, leánykérők próba elé állítása, majd bírósági tárgyalás nélküli lefejezése. Ezek hatására gyermekük az éjszaka folyamán hideg verítékben úszva felébred, felsír, megzavarván az Önök jól megérdemelt éjszakai pihenését.

Cégünk vállalja a mesék lerövidítését, valamint az erőszakos tettek kevésbé brutálissá alakítását. A konvertálás miatt Önök is gyorsabban átesnek a dolgon, gyermekük pedig nyugodtan átalussza az éjszakát.

A meséket az ön gyermekének különleges igényei szerint is átalakíthatjuk. Megrendelésre  írhatjuk például azt, hogy Piroska önvédelmi tanfolyamra járt és az erdőben ólálkodó gonosz farkast lerúgta, mint a döggombát.

A későbbiekben profilunkat szeretnénk magyar népdalok egy hangra való redukálásával bővíteni. Ehhez a munkához várjuk zenéhez értő, ágrólszakadt szakemberek jelentkezését.

Cégünk több ügyes kezű tollforgatóból, egy éhhalál szélén álló költőből, 2 gyermekpszichológusból, egy minden hájjal megkent ügyvédből, valamint egy a francia idegenlégiót kiszolgált, tapasztalt kidobóemberből áll. Utóbbi kettő a cég reklamációs ügyeit intézi.

Hogy bebizonyítsuk a tényt, hogy cégünket nem kizárólag a gátlástalan pénzéhség vezérli néhány refererencia munkát megosztunk Önökkel!

Piroska és a farkas

Egyszer volt, hol nem volt egyszer egy kislány, akinek a nagymamája maradék anyagokból egy piros ruhácskát vart. Még csuklyát is készített hozzá, hogy az unokáját kényes helyzetekben nehezebben lehessen azonosítani. A kislány utálta a ruhát, de miután az anyukája felpofozta, kénytelen volt egész nap ebben mászkálni. Az osztálytársai el is nevezték Piroskának, pedig valójában Klugghammer Jennifernek hívták.

Egyik nap így szólt hozzá az édesanyja: - Hagyd már abba az egész napos tabletezést, mert kivágom az ablakon! Ha nem akarod, hogy szájon vágjalak, fogod ezt a kosarat és átviszed a nagyanyádhoz, de mond meg neki, hogy a bort lehetőleg ne egyszerre igya meg! A múltkor is leütötte azt a szerencsétlen favágót, mi meg fizethettük a kórházi költségeket. Na, lódulj már!

Piroska duzzogva bár, de engedett a szülői erőszaknak és elindult a nagymamájához. Útközben nagyon szép virágokat látott az erdőben, de nem nagyon érdekelte, mert szeretett volna minél előbb túl lenni a dolgon. Így egyenesen a nagymamájához ment és viszonylag gyorsan oda is ért. 

Bekopogott a nagymamához, aki éppen az ágyban horkolt. Belerúgott az ágyba, mire a nagymama felriadt.

- Hoztam kaját, meg piát nagymutter! – mondta kedvesen Piroska – Anya azt üzeni, hogy a bort próbáld meg nem egyben benyakalni!

Már éppen menni készült, amikor megkérdezte:

- Te, nagyi, miért olyan nagy és piros az orrod? – kérdezte Piroska
.
- Hát a nagy mennyiségben elfogyasztott alkoholtól! – válaszolta őszintén a nagymama.

- És miért olyan karikásak a szemeid?

- Mert rohadtul másnapos vagyok!

- És miért olyan nagyok a fogaid?

- Mert véletlenül nagyapád protézisét tettem be, az isten nyugosztalja szegényt!

- Na, cső nagyi húztam! – mondta kedvesen Piroska.

Hazament és újra elkezdett internetezni.

A gonosz farkas ezalatt békésen aludt egy fa tövében mindaddig, amíg egy vadász minden különösebb ok nélkül agyon nem lőtte.

Piroska és az anyukája még sokáig éltek és jó sokat veszekedtek, a nagymama azonban pár hónap múlva elhunyt májzsugorodásban.

Game Over!

Hófehérke és a hét törpe

Valamikor réges-régen egy királynő varrogatott az ablaknál és bámulta a hóesést. Éppen arra gondolt, hogy milyen rohadt hideg van, amikor megszúrta az ujját.

- Hogy az a …! Királynő vagyok és mégis ezzel az idétlen varrogatással szórakozom. Még e vérem is kiserkedt. Jó lenne, ha lenne egy lányom, aki mindezt megcsinálná helyettem. Mondjuk legyen fekete hajú, fehér bőrű, a szája meg élénk vörösre rúzsozott, olyan emos féle.

Kívánsága teljesült, nemsokára kislánya született, akit Hófehérkének nevezett el. Sajnos ezután szülés utáni depresszióba esett és lelépett a Burkus királlyal.

A király nem sokat bánkódott, felhívott egy társkereső irodát és elmondta a kívánságait. Hamarosan megtalálta az igazit, egy üveg és tükörgyártó cég ügyvezető igazgatónőjének személyében. A hölgy esztétikus és gazdag volt, ami nagyon megtetszett a királynak. Főleg az utóbbi imponált neki.

A királynő mérnökei kifejlesztettek számára egy intelligens tükröt, amivel lehetett internetezni, játszani, szóval elég erős hardvert építettek bele. Volt hozzá egy arcfelismerő szoftver, amely esztétikailag értékelte ki az embereket. A királynő mindig maximum pontot kapott, aminek ő nagyon örült. Amikor azonban Hófehérke nagylánnyá növekedett belenézett a tükörbe és több pontot kapott, mint a királynő. A gonosz mostoha teljesen kiakadt, őrjöngött. Elhatározta, hogy megöleti a lányt és mindenféle más csúfságot művel vele. Szóval a királynőről kiderült, hogy pszichopata.

Mérgében átrohant a vadászházba, hogy megbeszélje a részleteket a vadásszal. Ő azonban nem tartózkodott otthon. Ezután átment az üveggyár laboratóriumába, hogy valami jó erős mérget kotyvasszon. Idegességében azonban összekeverhetett valamit, mert egy robbanóelegyet sikerült összehoznia. A tűzoltók csak a koronáját találták meg, azt is eléggé gyalázatos állapotban.

Hófehérke eközben hajadonná serdült, hozzáment egy arab sejkhez így a királyság felvirágzott.

Eközben az erdőben hét törpe éldegélt, akiket a társadalom kivetett magából. A törpék bányászkodással, kártyázással, hétvégén pedig tivornyázással töltötték az idejüket. Minden nap elmentek dolgozni, hazafelé durva viccekkel ugratták egymást. Otthon megvacsoráztak, megfürödtek, fogat mostak, tévéztek egy kicsit, majd lefeküdtek aludni. Éjszakai álmukat csak Morgó csoszogása zavarta meg, akinek régóta gond volt a prosztatájával.

A törpék csak a tévében látták Hófehérkét, ilyenkor durva, illetlen megjegyzéseket tettek rá. Amúgy békésen éldegéltek. Csak Morgó csoszogása zavarta meg időnként őket.

Ennyi!

Jancsi és Juliska

Egy nagy erdő szélén élt egy szegény favágó a feleségével és a két gyermekével, Jancsival és Juliskával. Az édesapa sajnos idült alkoholizmusban szenvedett, ami a család anyagi helyzetét meglehetősen siralmassá tette. A felesége kikészült, idegösszeomlást kapott az állandó pénztelenségtől és így szólt az éppen félrészeg férjéhez:

- Legjobb lesz, ha a gyerekeket kitesszük az erdő legmélyén, adunk nekik elegendő édességet, aztán lesz a ami lesz, majd csak rájuk talál valaki.

- Csinálj, amit akarsz, csak hagyj végre aludni! – válaszolta a férje borízű hangon, majd húzott egyet a kezében lévő vodkás üvegből.

Másnap azt hazudták a gyerekeknek, hogy piknikezni mennek. A gyerekek nem értették a dolgot, életükben nem hallották még azt a szót, hogy piknik, de követték a szüleiket. Útközben üdítősüveget, csokoládé- és cukorkás papírokat hajigáltak szét maguk után. A galambok nagyon csalódottak voltak, valami kenyérmorzsákat ígértek nekik.

Mikor az erdő közepére értek az édesanyjuk így szólt hozzájuk:

- Most pedig bújócskázni fogunk! Ti lesztek a hunyók. Számoljatok el tízezerig, addig mi apátokkal megpróbálunk elrejtőzni.

Ezután minden lelkiismeret furdalás nélkül hazamentek. Nem volt tőlük szép dolog.
Mikor Jancsi és Juliska befejezte a számolást elkezdték keresni a szüleiket. A keresés 9 órán keresztül tartott.

- Azt hiszem Juliska, hogy ezek vagy feldobták a talpukat, vagy piszkosul átvertek minket. Mindegy, úgyis utáltam már az apánk szagát.

Mentek, mendegéltek, amíg egy tisztáson egy kis kunyhót nem találtak. A kunyhó mindenféle édességből, Mars szeletből, Milkából, Smartiesból, finom kekszekből, mézeskalácsból állt.

A kunyhó előtt egy irgalmatlanul ronda öregasszony üldögélt.

- Elég jól összeszedte a szponzorokat az öreglány! – mondta Jancsi – Na, jó kerüljünk a háta mögé!

Óvatosan odalopakodtak az öregasszony mögé, majd Jancsi egy husánggal fejbe vágta. A néni azonnal elterült, mint a béka.

Kihasználva az öregasszony magatehetetlenségét, elkezdték falni a sok finomságot. Jancsi ötször, Juliska háromszor hányta el magát, míg végül megunták a dolgot.

Tudod mit Juliska? – mondta Jancsi – Rúgjuk szét a házát. Egész jó móka lesz.

A gyerekek alapos munkát végeztek, földig rombolták a kunyhót. Az öregasszony eszmélni kezdett és rémülten vette észre a két gyerek ténykedését:

- Az eredeti mesében nem ez volt! – nyöszörögte bánatosan.

- Hallgasson nyanya, gondoljon a husángra! – válaszolta Jancsi, majd elhagyták a helyszínt.

Az eldobált szemét nyomát követve simán hazataláltak. Az apjuk már megbánta a tettét ezért eszméletlenre itta magát. Az édesanyjuk éppen teregetett, halálra váltan pillantotta meg a két hazaérkező gyereket.

– Ez nem jött be! – sóhajtott fel keservesen.

Így éltek tovább, míg az édesapjukat be nem szállították egy pszichiátriai intézetbe, ahol rövid időn belül elhalálozott.

A rút, gonosz boszorkány az első hűvösebb napok beköszöntével halálra fagyott.


Ennyi volt a mese!

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén a Micimackót is átalakítjuk 10 oldalasra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése