2014. november 6., csütörtök

Elfogták a békásmegyeri rémet





Tegnap az esti órákban a rendőrségnek végre sikerült kézre keríteni a békásmegyeri lakótelepen lakók életét fél éve megkeserítő besurranó tolvajt. Az elvetemült gaztevő a nyitva hagyott ablakokon mászott be, a kint hagyott ételekbe belekóstolt, egyes esetekben magával is vitte azokat. A szemérmetlen tolvaj sok helyre oda is piszkított.

Tegnap azonban véget vetettek a garázdálkodásának. Este kilenc óra tájban özvegy Várkonyi Zoltánné neszezést hallott a konyhából. Óvatosan odalopózott és megpillantotta az éppen falatozó betörőt. A bátor idős hölgy megőrizte lélekjelenlétét, egy óvatlan pillanatban beszaladt a konyhába, becsukta az ablakot, a konyhaajtót pedig rázárta a gonosztevőre.

Ezután kihívta a rendőröket, akik nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Óvatosan megközelítették a konyhát, majd hirtelen rátörték az ajtót az éppen alvó tolvajra. Az megrémülvén menekülni próbált, felszaladt a konyhafüggönyre, de az leszakadt alatt. Ráesett a mosogatóra összetörve három tányért és egy bögrét. Ezek után ördögi ügyességgel a rendőröket kicselezve beszaladt a nappaliba. Azok utána vetették magukat, de gazfickó bemenekült a szekrény alá. Özvegy Várkonyiné egy partvis segítségével a rendőrök felé terelte a besurranó tolvajt, akik kisebb-nagyobb karmolások árán ártalmatlanították. Megpróbálták megbilincselni, de a megátalkodott bűnöző mindig kihúzta a mancsait, így kénytelenek voltak egyszerűen gúzsba kötni.

A békásmegyeriek fellélegezhetnek, a gonosztevő jelenleg egy állatmenhelyen tölti régóta megérdemelt büntetését.

Az alábbiakban a rendőrség jóvoltából az egy képet is közlünk a bűnözőről.




A rendőrkapitányságon várják a károsultak jelentkezését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése